top of page

Branding

“Identity is cause; 
brand is effect.”

Larry Ackerman

Strategy

                                   Ο χορός είναι Έκφραση!

           Ο χορός είναι δόνηση!

                                                                          Ο χορός είναι Ενέργεια!

                                      Ο χορός είναι χώρος...

                                                                                                Ο χορός είναι Ελευθερία!

                                                                    Ο χορός είναι το Άπειρο Σύμπαν μας!

                                                                                                                                              Ο χορός είναι Ζωή!

                                        

                         Ελεύθερος χορός

                                            Ελεύθερη κίνηση

                                                        Ελεύθερη Ζωή!

                                    Ελ χορό Ζω = Θεϊκά ΖΩ

  Όλο το σύστημα έχει στοιχισθεί και ενεργοποιηθεί μετά από Ανώτερη Επικοινωνία, έτσι και το όνομα καθώς και το σήμα του συστήματος, φανερώθηκε ευλογημένα και το ταξίδι προς την Μεταμόρφωση ξεκίνησε!

Η πεταλούδα συμβολίζει την Ψυχή! συνδέεται με την Ομορφιά, την Αγνότητα, την Ευτυχία, την Δημιουργικότητα, την Ελευθερία, την Μεταμόρφωση και την Αναγέννηση! Είναι ίσως η πλέον εντυπωσιακή αλλαγή του ζωικού βασιλείου καθώς από κάμπια, γίνεται χρυσαλίδα κι έπειτα μεταμορφώνεται σε Πεταλούδα. Αυτά είναι τρία στάδια που και οι Αρχαίοι Ελληνες πίστευαν και γνώριζαν ως επίπεδα του γνωστού Θεού Ερμή του Τρισμέγιστου και συνέδεαν με την Πεταλούδα.

Ο Ερμής στο πρώτο επίπεδο λειτουργεί πολύ κοντά στην ύλη, δοκιμάζοντας και γνωρίζοντας το πεδίο, τόσο αχόρταγα όσο τρέφεται και η κάμπια... Στο δεύτερο επίπεδο όμως μας γνωρίζεται η ανώτερη πτυχή του Ερμή, είναι ο Αγγελιοφόρος των Θεών και αφήνεται στη ροή, ως Θεϊκό εργαλείο, ως μεσάζοντας μεταξύ του κοσμικού και υπερβατικού κόσμου, χωρίς να σχετίζεται απόλυτα με τα επίγεια αλλά ούτε και με τα ουράνια θέματα. Ομοίως και η χρυσαλίδα, δεν κάνει τίποτα άλλο παρα περιμένει την ώρα της μεταμόρφωσης της, αφομοιώνοντας με δεκτικότητα τα όσο της γνωρίστηκαν κατά το προηγούμενο στάδιο που βρισκόταν. Στο τρίτο επίπεδο γνωρίζουμε το ανώτατο επίπεδο του Ερμή. Για τους μυστικιστές είναι ο μέγας Δάσκαλος! αυτός που οδηγεί τις ψυχές και δάσκαλος όσων επιθυμούν να γνωρίσουν τα μυστικά των Θεών και τους Συμπαντικούς Νόμους. Είναιι η βοήθεια κι εξυπηρέτηση για όποιον μαθητή με Θέληση, αφού μεταμορφώνεται από αδαής μαθητευόμενος σε σοφό μύστη. Έτσι και η χρυσαλίδα, σ' αυτό το τρίτο στάδιο, σπάει το κουκούλι της κι αναγεννάται ως πεταλούδα. Η μεταμόρφωση της, από ασήμαντη κάμπια σε πανέμορφη ύπαρξη ομορφιάς κ ελευθερίας, ολοκληρώθηκε!

Μπορείτε να καταλάβετε τη σπουδαιότητα της φύσης του Πνευματικού Συστήματος Ελ χορο Ζω, μιας και η παρακολούθηση των μαθημάτων θα είναι μια μεταβατική αλλαγή του εαυτού, από το ένα στάδιο στο άλλο... ώστε να επιτευχθεί η Μεταμόρφωση και Αναγέννηση της Ψυχής επί του Παρόντος.

Τι σημαίνει Ελ χορό Ζω

Το ΕΛ σημαίνει Φως! και το Φως συνδέεται άρρηκτα με την Αλήθεια! Στην Αλήθεια εκφράζεται η Υπέρτατη Αγάπη! Η ηχοδόνηση του Ελ μας συντονίζει με τη θηλυκή μας ενέργεια. Το ΕΛ μας συνδέει με τη Θεϊκή μας φύση και με προγονικές ροές που αφυπνίζουν στο σήμερα την αρχική μας υπόσταση, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά Ουσία Θεού!

Στο χορό εμπερικλείεται και πάλι ένα τρίπτυχο που δεν αφήνει κανένα ενεδεχόμενο μη διεύρυνσης της Παρουσίας μας, αφού στην αρχαία Ελλάδα χορός σήμαινε η κίνηση που ακολουθείται με ή χωρίς μουσική, σε κάποιο γεγονός. -Η χορωδία / το σύνολο ανθρώπων που λειτουργούσαν για τον ίδιο σκοπό και αγκάλιαζαν με το ενεργειακό δυναμικό τους, μεταφέροντας δονήσεις στα αρχαία δράματα, τραγουδώντας ή χορεύοντας. - Και τέλος, ο χώρος που χρειαζόταν να δημιουργηθεί, ακόμη κι έπειτα από μια βοήθεια ενός χορηγού (αυτού που βοηθούσε στο άνοιγμα του χώρου) για να εκτελεστεί η όποια παράσταση ή γεγονός.

Με τα παραπάνω καταλήγουμε στο συμπέρασμα, ότι ο χορός είναι όλα όσα καθημερινά ζούμε, μιας και στη ζωή μας κάνουμε συνεχώς χώρο για να εκτελεστεί η όποια πράξη, που από μόνη της δηλώνει κίνηση... τίποτα δεν είναι σταθερό! με ή χωρίς παρέα ή χορηγό, αλλά πάντα επηρεάζοντας το κοινωνικό σύνολο κι αυτομάτως λειτουργώντας μαζί και μέσα σε αυτό!

Όσον αφορά το Ζω! είναι ένας συγκεντρωμένος ήχος που μας ξυπνά... μας ενεργοποιεί, μέσα κι έξω! Η ηχοδόνηση διεγείρει φυσικά την αρσενική μας ενέργεια και δυναμικά βαδίζουμε τον δρόμο προς την Ένωση! αφού υπάρχει εντυπωμένη η γνώση σε αυτήν την πλευρά, της Αρχής και του Τέλους! Το ΖΩ γειώνει στο Τώρα από το Απειρο χρονικό, πληροφορίες και δεδομένα, για την δυνατότερη αφομοίωση του σκοπού κι ορθότερη έκβαση στο σχέδιο της Ψυχής. 

Το συμπέρασμα του             είναι μια φωτεινή - αληθινή κι Αγνή Πρόθεση, για Δημιουργία Ζωής με Αγάπη! Όταν ζούμε αληθινά - συνειδητά, η κίνηση είναι φυσική και το μοίρασμα γίνεται μέσα από την Αγάπη! Η αλλαγή πραγματοποιείται, εμείς μεταμορφωνόμαστε κι ο κόσμος μας ... μεταμορφώνεται κι αυτός! γιατί όταν ζεις φυσικά... ζεις Αληθινά! Ζεις Θεϊκά!!!

“However beautiful the strategy,
you should occasionally
look at the results.”

Winston Churchill

Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα πνευματικής προπαιδείας που σκοπό έχει την αναγνώριση Ποιοτήτων και Δυνάμεων που όλοι έχουμε και είμαστε, για την αποδοχή του Εαυτού μας και την Ένωση με τη Θεία Ύπαρξη μας.

Μέσα από Προσευχή - Διαλογισμό - Πρακτικές Ασκήσεις του Νου & Του Σώματος καθώς κι από τον Χορό, φροντίζουμε κι εκπαιδεύουμε κομμάτια του εαυτού μας για την ισορροπημένη μετάβαση της συνείδησης και συνειδητότητας, ώστε να εκπληρωθεί η Θεία Ένωση.

-Η μετουσίωση και κάθαρση των τσάκρα κι ισορροπία αυτών αλλά και των σωμάτων μας.

-Η γνώση της φύσης μας, των στοιχείων μας κι η σύνδεση και λειτουργία τους.

-Η εναρμόνιση της θηλυκής κι αρσενικής πλευράς.

Είναι σημαντικές πληροφορίες που δίνονται και βιώνονται, κατά τη διάρκεια του έτους για την καλύτερη κατανόηση κι αποδοχή του Θαύματος που ο καθένας Είναι! αλλά και της υψηλής εργασίας που πραγματοποιείται.

Η αλλαγή Συμβαίνει όταν το Θαύμα Πιστεύεται ως η Αλήθεια!

bottom of page